Core Values

Kjerneverdier

Forpliktelse

Vi er fast bestemt på å gjøre vårt beste i alle situasjoner. Som et ansvarlig selskap, ser vi global tilværestedelse som en del av vår filosofi, som danner våre verdier og prinsipper for bærekraftig utvikling.

Pålitelighet

Vår grunnleggende forretningsidé er bygget på tillit og åpenhet, og på å bygge langsiktige relasjoner med våre interessenter fra grunnen av.

Lagarbeid

Vår styrke og vårt konkurransefortrinn er, og vil alltid være, mennesker. Vi oppfordrer til samarbeid og kunnskapsdeling i alle våre aktiviteter og på alle nivåer i selskapet, for å gjøre hver dag perfekt for våre ansatte, og for å gi best mulig service til alle våre kunder.

Kundetilfredshet

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre kvaliteten på våre produkter og tjenester. Vi tilbyr også filtreringsløsninger som hjelper våre kunder å nå sine egne mål for økt bærekraft av sine fasiliteter og aktiviteter.

Lokal tilstedeværelse

Der Camfil Farr tilbyr  våre produkter og tjenester, vil vi gjennom en organisasjon som forstår kundens lokale markedsbehov, respektere lokal kultur, næringsliv og miljøpraksis.


Kontakt

Kom i kontakt med oss

Kontaktdetaljer
NYHETSBREV

Abonner på nyhetsbrev fra Camfil