Camfil Around The World

Camfil verden rundt

Camfil sitt hovedkontor, inkludert funskjoner som Group Finance, Corporate Sourcing og Corporate Marketing, er lokalisert i Sveriges hovedstad, Stockholm. Sentrale ressurser til forskning og utvikling ligger i Trosa, sør for Stockholm.

Amerika

 Med seks produksjonsenheter og syv avdelinger i USA, to produksjonsenheter og fem avdelinger i Canada, gir Camfil god dekning av hele nordamerrika gjennom distributører og agenter over hele kontinentet. Camfil har også en liten produksjon og salgsavdeling i Brasil, for å betjene det søramerikanske markedet. Med sitt brede sortiment, er selskapet en attraktiv partner for de beste distributørene.
.

Employees America Sales America
Antall ansatte: 642
Omsetning i SEK millioner: 792

Europa

Norden

Regionens hovedkvarter, så vel som sitt største produksjonsanlegg, er plassert i Trosa, Sverige. Et ekstra metallverksted ligger i Österbymo, Sverige. Selgerne opererer fra mer enn 10 salgskontorer over hele Sverige. Camfil har også har sterk tilstedeværelse i andre nordiske land med godt etablerte salgsselskaper i Finland, Danmark og Norge. Selskapet har 491 ansatte i Norden.

U.K. og Irland

Konsernet har ett produksjons-og salgsselskap i Storbritannia og ett i Irland. I alt 222 ansatte arbeider i regionen

Sør-Europa

Begge fabrikkene i Sør-Europa ligger i Frankrike, der Camfil også har flere lokale salgskontorer. Sammen med salgsselskaper i Italia, Belgia og Spania, har regionen 370 ansatte.

Sentral-Europa

I alt 538 ansatte jobber i Sentral-Europa. Foruten produksjonsanlegg i Tyskland, Sveits og Slovakia, driver Camfil også selskaper i Nederland, Østerrike og Polen.

 Employees Europe  Sales Europe
Antall ansatte: 1,616 Omsetning i SEK millioner: 2,314

 


Asia - Pasific

Datterselskapet i Singapore er også Camfil sitt regionale hovedkvarter i Asia. Camfil's produksjonsenheter i Malaysia og Kina er spesialister på høyeffektivitetfiltre for renromsprosessegmentet, og lager også filtre for komfortluftsegmentet. Camfil  har også datterselskaper i Thailand, Japan, Taiwan New Zealand og Australia

 Employees Asia  Sales Asia
Antall ansatte: 529 Omsetning i SEK millioner: 322

 


Camfil Farr Power systems

Power Systems-segmentet, med 206 ansatte, har avdelinger opererende i Sverige, Tyskland, Canada, Kina og India. Divisjonen tilbyr luftfiltreringsløsninger for den globale kraftproduksjonsindustrien.

 Employees Power Systems  Sales Power Systems
Antall ansatte: 228 Omsetning i SEK millioner: 943

 


Andre markeder

Gjennom agenter og distributører over hele verden, serverer Camfil International AB alle andre markeder der Camfil ikke har egne datterselskaper. Camfil International AB er basert i Trosa, Sverige.

 Employees Other  Sales Other
Antall ansatte: 441 Omsetning i SEK millioner: 480
Kontakt

Kom i kontakt med oss

Kontaktdetaljer
NYHETSBREV

Abonner på nyhetsbrev fra Camfil