About Camfil

Om Camfil

Camfil Norge AS er etterfølgeren til Kaare A. Rustad AS. Firmaet ble startet i 1963 av Kåre A. Rustad som på den tid var bransjekollega av Gøsta Larsson som samtidig startet Camfil AB.

Vi har helt siden starten solgt Camfil produkter til det norske ventilasjonsmarkedet gjennom bransjefirmaer. I tillegg til Camfil produkter har vi også solgt og markedsført andre leverandører og produktgrupper som faller naturlig inn i våre kunders behov. Bl.a. måleinstrumenter og annet ventilasjonsutstyr.

Camfil Ab har alltid vært firmaets største leverandør og for ytterligere å styrke vår posisjon i Norge overtok Camfil AB alle aksjer i Kaare A. Rustad AS fra 1. juli 2007. Vi fortsatte med vårt gamle navn ennå noen år inntil vi 1. juni 2010 skiftet navn til Camfil Norge AS.

Som et firma i Camfil gruppen har vi tilgang til store ressurser innen produksjon, forskning & utvikling og kunnskap. Dette benytter vi daglig. Vi vil også fortsatt markedsføre og selge våre andre produktgrupper som tidligere.

Våre kontorer og lagre i Oslo, Trondheim og Bergen har ansatte med faglig dyktighet innenfor alle våre virksomhetsområder.

Kontakt

Kom i kontakt med oss

Kontaktdetaljer
NYHETSBREV

Abonner på nyhetsbrev fra Camfil