Energy Savings

Energibesparelse

Når elprisene skyter i været og med nye eldirektiv, lønner det seg virkelig å spare energi i et ventilasjonssystem.

Camfil sine luftfilre med lavt enerigiforbruk gir den høyeste kvaliteten på innendørsluften, lavest mulig trykkfall og de største energibesparelsene for våre kunder, uten at det går utover luftkvaliteten. Vi vet at energibesparelse er en av de største utfordringene ventilasjonsbransen står ovenfor i dag.

Ettersom energien står for opp til 70% av de totale kostnadergjennom et lufterfilters livstidsyklus (LCC), lønner det seg alltid å velge den beste kombinasjonen av lavenergifilter for hver enkelt aplikasjon. Vi viser deg hvordan, og vi vil bevise det i laboratoriet, i ditt anlegg, eller gjennom LCC beregninger.

Kort fortalt vil vi at du skal se hvor possitivt våre luftfiltre med lavt energiforbruk kan påvirke ditt resultat. Ta en titt på våre eksempelstudier for å finne nye eksempler på hvordan Camfils kompetanse, produkter, tjenester og løsninger hjelper kundene til å redusere driftskostnadene, samtidig som de opprettholder høy IAQ i sine bygninger og prosesser.

Hva som er enda mer imponerende er hvor kjapt det er mulig å dra nytte av disse besparelsene. Luftfilteret er tross alt den enkleste og minst kostbare komponent å endre i et ventilasjonssystem.

Les mer:

Energy & Air quality rating 
Energy saving software
Case studies
LCC-Life cycle cost
The cost of clean air

 

Kontakt

Kom i kontakt med oss

Kontaktdetaljer
NYHETSBREV

Abonner på nyhetsbrev fra Camfil