Offentlige byggninger

Behovet for god filtrering blir mer og mer tydelig for de fleste mennesker over hele verden. All menneskelig aktivitet fungerer bedre med ren luft og et sunt inneklima.

Studier viser at høyeffektive filtre, effektivt reduserer problemene små og mellomstore partikler påfører sensitive personer.

Når uteluft kommer inn i ventilasjons-anlegget, vil forurensning i form av røyk, støv og pollen feste seg til vifter, batterier og ledninger. Hvis luftfiltrene ikke fungerer som de skal, vil luftstrømmen i systemet bli betydelig redusert og balansen mellom tilluft og avtrekksluft blir ødelagt.

Med effektive filtre fra Camfil Farr, opprettholder man balansen, og lukt og partikler holdes under kontroll. Systemet kan prestere på sitt beste, og vil forbli som nytt.

Camfil Farr tilbyr en komplett sortiment av luftfiltre for luftbehandlingsaggregater og ventilasjonsanlegg, for å opprettholde ren luft for en høy innendørs luftkvalitet (IAQ), og et sunnere og mer produktivt arbeidsmiljø. Camfil Farr har produkter både for luft- og gassfiltreringssystemer i næringsbygg, flyplasser og andre bygninger og virksomheter.

Camfil Farr har også de mest energieffektive filtrene på markedet, som hjelper eierene til å gjøre bygningene mer miljøvennlig ved å kutte ned på energiforbruket i ventilasjonssystemene.

Kontakt

Kom i kontakt med oss

Kontaktdetaljer
NYHETSBREV

Abonner på nyhetsbrev fra Camfil