Laboratorier

Noen få ufiltrerte partikler eller gassmolekyler kan få svært alvorlige konsekvenser i noen prosesser. Tenk hvilken skade forurenset luft kan gjøre ved produksjon av halvledere, legemidler og andre sensitive prosesser.

Mikroelektronikk og farmasibransjer benytter ulike prosesser som trenger ulike nivåer av luftrensing, og Camfil Farr har faglig ekspertise for å hjelpe deg med å analysere og spesifisere dine behov. Vi har et komplett utvalg av filterløsninger for å tilfredsstille alle dine behov.

Ekstremt følsomme produksjonsprosesser krever også en laminær luftstrøm, der luften beveger seg i parallelle strømmer. Denne typen ventilasjon krever Camfil Farrs patenterte høyteknologifiltre, som tillater luften å passere gjennom filteret med kontrollert hastighet.

Kravene til renluft varierer betydelig innenfor sektorer som for eksempel mat og drikke, sykehus, bilproduksjon, museer og cellulose-og papirfabrikker, men de har én ting til felles: de har alle nytte av Camfil Farr sine skreddersydde filtreringsløsninger.

Camfil Farr har også filtreringsløsninger for mini-miljøer, slik som SMIF (Standard Mechanical Inter-Face) og MUA (Make Up Air). Camfil Farr har også dedikerte spesialressurser som fokuserer på luftbåren molekylær forurensning.

Camfil Farr har utviklet partnerskap med de ledende biosikkerhets og laminærskapprodusentene gjennom mange år. Vi er godt kjent med de tekniske kravene til denne bransjen. Det ønskede HEPA produktet i bransjen er Camfil Farr sitt MEGALAM filter.

Kontakt

Kom i kontakt med oss

Kontaktdetaljer
NYHETSBREV

Abonner på nyhetsbrev fra Camfil