Kjernekraft

Camfil Farr begynte å produsere kombinerte gass-og partikkelfilter for kjernekraftverk i begynnelsen av 1960-tallet. I dag er vi verdensledende innen kjernefysisk partikkel og gass-fase filtrering med erfaring fra mer enn 90 anlegg rundt om i verden.

Den kjernefysisk renessansen har begynt. Kjernekraftprodusert kraft blir stadig mer attraktivt nå som nasjoner mer og mer ser etter mulighetene for å redusere sine karbonutslipp. Sikkerhet er en sentral bekymring når anleggene bygges og drives. Sikkerhet er svært viktig for oss også - og er grunnen til at Camfil Farr tilbyr høy kvalitet, produsert av førsteklasses fagfolk i best-i-klassen produksjonsanlegg.

De siste årene har Camfil Farr fortsatt å utvikle sin filtreringsteknologi for kjernekraftindustrien. Oppkjøp av andre selskaper har brakt inn lang erfaring i spesialiserte områder. Store investeringer er gjort i FoU, og vi har også designet og bygget vår egen unike fullskala testanlegg for molekylærfiltrering.

Vår innsats er drevet av behovet for å tilby våre kunder et omfattende utvalg av produkter og tjenester, servert til mange ulike behov, enten det er basert på tekniske eller kommersielle kriterier. Med produksjon ved kunnskapsmiljøene i Frankrike, Tyskland og USA, er Camfil Farr unikt kvalifisert til å levere kjernefysisk kvalitetsutstyr og filtre for verdens kraftprodusenter.

Kontakt

Kom i kontakt med oss

Kontaktdetaljer
NYHETSBREV

Abonner på nyhetsbrev fra Camfil