Industrifiltrering

Mange prosesser skaper støv eller damp. Camfil Farr APC er ekspert i industrielle støv og røykoppsamlere, og produserer og leverer filtersystemer for å sikre en ren og sikker arbeidsplass, samt beskytte det ytre miljøet.

Camfil Farr APC tilbyr teknologisk avanserte industrifiltre og gir service / support av ansatte som har omfattende erfaring. Utstyret er produsert i et ISO 9001 sertifisert anlegg, og støttes av et "state-of-the-art" utviklingslab, som garanterer et kvalitetsprodukt fra design til levering.

Vi garanterer at våre industrifiltre vil leve opp til myndighetenes krav i dag og i fremtiden. Vårt utstyr spiller også en viktig rolle ved beskyttelse mot risikoen som kommer ved håndtering av potensielt eksplosivt støv i henhold til ATEX direktivet. Vi tilbyr hjelp til å analysere og gi råd til hvordan anlegget vil se ut, for å leve opp til ATEX direktivet.

Vår misjon er å designe og levere deres nye filtersystemer raskt og effektivt, samtidig som det ikke går utover kvaliteten. Vårt motto er å være det mest kundevennlige selskapet i vår bransje, og vi skal levere bransjens mest kundevennlige produkter. Vårt utstyr løser oppgaver for en rekke bransjer og bruksområder, som for eksempel sandblåsing, kjemisk industri, fiber-forsterket plast, matvare, laser og plasma skjæring, gruvedrift, avfall, farmasi, pulverlakkering, solenergipanelproduksjon, termisk sprøyting, sveising, snekring og mange flere.

Besøk Camfil Farr APCs nettsted for fullstendig produktinformasjon, og for mer informasjon om industrifiltrering.

Kontakt

Kom i kontakt med oss

Kontaktdetaljer
NYHETSBREV

Abonner på nyhetsbrev fra Camfil